19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Marcel Ciolacu: Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR. Cred că le-a sărit pixul din mână când au citit aceste gogomănii

Citește și:

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, ce părere are despre criticile Comisiei Europene la adresa PNRR şi a afirmat: „Pur şi simplu Comisia a pulverizat PNRR. Am spus de la început că banii au destinaţie către firmele de consultanţă politică ale lor. Am adus documente cu cine a creat acest PNRR, sunt companii străine (…) Cred că le-a sărit pixul din mâna la Comisie când au citit aceste gogomănii! Unde e România educată a lui Iohannis? E făcută praf, o ruşine”.

Liderul PSD s-a referit la faptul că anumite companii au făcut unele documente din PNRR pentru a beneficia direct de bani, ceea ce a catalogat drept infracţiune.

„E infracţiune, e conflict de interese. Anumite companii au făcut documente că să beneficieze direct de aceşti bani, cine a mai auzit de asta? Cine din PSD mai rămânea în minister după asta? Era luat cu dubă pe Ştirbei Vodă”, a mai afirmat Ciolacu.

Comisia Europeană a transmis, joi, zeci de observaţii pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, cele mai multe dintre critici referindu-se la faptul că nu sunt justificate costurile, că lipsesc metodologiile de calcul şi că au fost furnizate informaţii neclare legate de proiecte.

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Povestea lui Ştefan Boşnigeanu, bătrânul care s-a specializat în a livra pizza pe role

Are 80 de primăveri, dar este mai tânăr şi mai activ decât mulţi dintre noi. Face exerciţii pe bicicletă în fiecare zi, merge pe role şi conduce o pizzerie. Astăzi îl veţi cunoaşte pe Ştefan Boşnigeanu, un om cu o poveste de viaţă uimitoare, pe care îl definesc ambiţia, curajul şi optimismul.  ...

Din aceeași categorie: