19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Maraton de vaccinare la Constanţa: oamenii se pot imuniza la Delfinariu sau la Muzeul de Istorie şi Arheologie

Citește și:
Sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 şi 19:00, la Delfinariul din Constanţa orice persoană, constănţean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât şi cu vaccinul Johnson& Johnson.
Acelaşi lucru se va întâmpla sâmbătă, în faţa Acvariului şi a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa, între orele 16:00 şi 23:00. 
Personalul medical (un medic, doi asistenţi medicali şi un registrator pentru fiecare locaţie în parte) provine de la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expoziţional.
Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate/paşaport).
Evenimentul este organizat de Primăria Constanţa, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, cu sprijinul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa.

 

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Olanda şi Austria sunt echipele care merg, din Grupa C, în optimile de finală ale Euro 2020

Naţionalele de fotbal ale Olandei şi Austriei s-au calificat în optimile de finală ale Euro 2020, cele două echipe ocupând, în această ordine, primele două locuri ale Grupei C de la turneul final. ...

Din aceeași categorie: