19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Ludovic Orban: „PNL este un partid unit. Indiferent de rezultatul competitiei, noi mergem mai departe”

Citește și:

Ludovic Orban a afirmat, vineri, pe 11 iunie, la Bacau, ca PNL este un partid serios si unit, iar indiferent de rezultatul competitiei interne pentru sefia partidului, iar liberalii sunt colegi unii cu altii si vor merge mai departe.

„PNL este un partid serios, un partid unit, in care chiar daca exista o competitie in interior, noi suntem colegi. Indiferent de rezultatul competitiei, noi mergem mai departe. Acolo unde exista competitie, oamenii au posibilitatea sa aleaga care este candidatul si echipa care este cea mai buna si, pana la urma, important este ca dupa aceste alegeri sa ramanem in continuare colegi, parteneri, sa actionam in conformitate cu angajamentele pe care le-am luat fata de cetateni”, a declarat Ludovic Orban, vineri la Bacau.

Chestionat ce atuuri are comparativ cu Florin Citu, liderul PNL a spus ca nu poate face o apreciere a propriilor trasaturi printr-o comparatie cu un contracandidat.

„Sunt un om care practic si-a petrecut aproape toata viata matura in PNL, pentru ca am servit PNL si interesul public in general de peste 30 de ani. Sunt un om extrem de serios, sunt un om pe care oricine se poate baza. Sunt un om care daca a facut o intelegere cu cineva, face tot posibilul sa respecte intelegerea respectiva. Politica este o chestiune de incredere, increderea se castiga greu si se pierde foarte usor, ori eu am castigat treptat, treptat, increderea foarte multor colegi, prin felul meu de a fi, prin ceea ce am facut. Eu daca promit ca fac ceva, marea majoritate a colegilor mei o sa fie aproape siguri ca voi face lucrul respectiv, pentru ca nu-mi place sa promit lucruri pe care nu le fac”, a explicat Orban.

Acesta mai precizat ca are cunostiinte vaste cu privire la administratie, politica, economie si relatii internationale. El a mai spus ca nu poate oferi un motiv cu privire la unii colegi care au declarat ca il sustin pe Florin Citu la sefia PNL.

„Intrebati-i pe ei. Ei n-au plecat de langa mine, ei sunt langa mine. Vor, nu vor, sunt langa mine”, a completat liderul liberalilor.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Ploi și vijelii în jumătate de țară. Bojariu: Sunt zone în care a plouat cât într-o lună. Vor mai fi fenomene extreme legate de...

Furtuni și vijelii sunt așteptate astăzi în mai mult de jumătate de țară, potrivit meteorologilor. Au fost emise mai multe mesaje de vreme severă. Două coduri, unul portocaliu și unul galben, sunt valabile până la ora 23.00, apoi va intra în vigoare o nouă alertă. Climatologul Roxana Bojariu a spus la Digi24 că precipitațiile din iunie se încadrează până acum în mediile perioadei, dar că, dincolo de statistici, problema e că ploile nu sunt răspândite uniform. ...

Din aceeași categorie: