19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Lucian Bode anunta concursuri in Politia Romana pentru ocuparea a 1.380 de functii de conducere. Saptamana viitoare va fi anuntat calendrul

Citește și:

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat, vineri, ca, doar in Politia Romana, din 4.800 de posturi de conducere, 1.380 sunt ocupate de imputerniciti.

Bode a precizat ca saptamana viitoare va fi anuntat calendrul organizarii concursurilor pentru ocuparea functiilor de conducere in toate stucturile MAI. Lucian Bode anunta ca doreste „management predictibil stabil” in toate structurile MAI.

„Faptul ca, doar in Politia Romana, din 4.800 de posturi de conducere, 1.380 sunt imputerniciti arata ca este nevoie urgent ca aceasta procedura sa inceapa. Vorbim de peste 30% din posturi. La nivelul IGSU concursurile se deruleaza pentru 37 de posturi de conducere. Pentru IGPR, IGPF, IGAV, pentru DGPI si DGA am primit in aceasta saptamana o propunere de calendar, pe etape, pe care fiecare inspector general, sef de structura le are”, a declarat, vineri, la Zalau, Lucian Bode.

Acesta anunta ca un calendar al concursurilor pentru ocuparea acestor functii. „Organizarea de concursuri si ocuparea pozitiilor in urma unor concursuri transparente (…) este preocuparea noastra si asa se va intampla, incepand cu saptamana viitoare”, a mai declarat Bode.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Pandemia E MINĂ DE AUR pentru medici: România e ÎN TOPUL țărilor unde șpăgile din sistemul sanitar au explodat

Pandemia de coronavirus a alimentat sentimentul de corupţie al cetăţenilor din Uniunea Europeană, mai puţin de jumătate dintre ei estimând că această criză a fost gestionată în mod "transparent" de autorităţi, potrivit unei anchete a Transparency International Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: