19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Judecatorii brazilieni au luat decizia finala legata de Copa America. Ce se intampla cu Messi si Neymar

Citește și:

Curtea Suprema braziliana a autorizat, joi, desfasurarea Copa America in Brazilia, respingand astfel apelurile de anulare a turneului, informeaza L’Equipe.

Dupa ce 6 din 11 judecatori au votat favorabil la o sesiune extraordinara a Curtii Supreme, competitia va incepe duminica, primul meci fiind Brazilia – Venezuela si urmand sa se dispute la Brasilia.

Preliminariile CM 2022: Brazilia lui Neymar defileaza spre Mondiale. Inca un pas gresit facut de Argentina, cu Messi in teren

Guvernul presedintelui Jair Bolsonaro a fost de acord sa organizeze turneul pentru a inlocui Argentina, care si-a vazut organizarea anulata din cauza agravarii pandemiei.

Aceasta decizie a fost puternic contestata de experti in fata gravitatii situatiei de sanatate din Brazilia, a doua tara cea mai indoliata, cu peste 474.400 de morti.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Locurile de parcare, tot mai scumpe în cazul proiectelor rezidenţiale noi

Locurile de parcare s-au scumpit treptat în ultimii ani pe măsură ce şi preţurile terenurilor şi al construcţiilor au crescut, iar dacă în 2015-2016 puteau fi cumpărate „la pachet“ cu apartamentul cu TVA de 5%, dacă sunt cumpărate ulterior clientul achită şi TVA de 19%. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: