19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Jill Biden, soţia preşedintelui american, mesaj de unitate la G7, scris pe jachetă

Citește și:
„Cred că aceasta este o conferinţă globală şi încercăm să aducem unitate pe tot globul. Cred că este important acum că oamenii au un sentiment de unitate pentru toate ţările şi un sentiment de speranţă după acest an al pandemiei”, a spus Jill Biden, citată de CNN.
Piesa vestimentară a soţiei preşedintelui SUA este creată în Franţa şi se vinde în prezent cu 450 de dolari, conform siteului Zadig & Voltaire. 
Jill Biden a decis ca pentru întâlnirea cu premierul Johnson să asorteze jacheta cu o rochie albă cu buline negre, creatorul acesteia fiind designerul american Brandon Maxwell.

Ţinuta lui Jill Biden, comparată cu scandaloasa jachetă verde a Melaniei Trump

Comentatorii politici nu au intârziat să discute pe baza ţinutei lui Jill Biden, comparând sacoul acesteia cu o celebră jachetă purtată în trecut de soţia fostului preşedinte Donald Trump. La acea vreme, Melania Trump a purtat un accesoriu pe care era inscripţionat mesajul „Nu-mi pasă, ţie?”. Acest lucru s-a întâmplat în 2018 în condiţiile vizitei sale la un centru unde se aflau câţiva copii migranţi, de lângă frontiera texană.

 

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

România va fi lovită de un ciclon de proporții. Urmează precipitații abundente și vânt deosebit de puternic

România va fi lovită de un ciclon de proporții. Urmează precipitații abundente și vânt deosebit de puternic. Un ciclon format deasupra Mării Negre va lovi estul țării. Ciclonul va aduce precipitații abundente și vânt deosebit de puternic Vineri, 18 iunie, un ciclon format în Marea Neagră va aduce ploi deosebit de abundente și vânt extrem […] The post România va fi lovită de un ciclon de proporții. Urmează precipitații abundente și vânt deosebit de puternic first appeared on Info Actual. ...

Din aceeași categorie: