19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Irina Begu și Nadia Podoroska, eliminate în semifinalele probei de dublu de la Roland Garros

Citește și:

​Perechea Irina Begu / Nadia Podoroska a fost învinsă în semifinalele probei de dublu de la Roland Garros.

Begu și Podoroska (România/Argentina) au cedat în fața echipei Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek (SUA/Polonia, cap de serie nr. 14), scor 6-3, 6-4.

Meciul a durat o oră și 35 de minute.

Prezenţa în semifinale este recompensată cu un premiu total de 84.749 de euro şi cu câte 780 de puncte WTA.

Pentru titlu, perechea Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek se va confrunta cu echipa Katerina Siniakova/Barbora Krejcikova (Cehia, cap de serie nr. 2). Krejcikova, calificată și în finala de simplu, va încerca să devină prima jucătoare dublu laureată la Roland Garros după 21 de ani (această performanţă a fost reuşită şi de Mary Pierce în 2000).

Sursa: www.hotnews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Președintele Federației Române de Tenis de Masă: ”Sperăm la o medalie olimpică la Tokyo. E singura care ne lipsește”

Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, are mari speranțe în probele de dublu mixt și echipe feminine. Seceta medaliilor olimpice din panoplia tenisului de masă românesc ar putea dispărea în această vară, în timpul competiției care va fi organizată la Tokyo din 23 iulie. Probele în care există speranțe pentru podiumul olimpic […] The post Președintele Federației Române de Tenis de Masă: ”Sperăm la o medalie olimpică la Tokyo. E singura care ne lipsește” first appeared on Info Actual. ...

Din aceeași categorie: