19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Ioana Mihăilă, Ministrul Sănătății, cere exceptarea medicilor de la lege. Vrea și pensie, și salariu

Citește și:

După aprobarea legii care interzice cumularea pensiilor cu salariile, pentru mai multe categorii profesionale, Ioana Mihăilă contestă inițiativa de la Ministerul Muncii. 

Ioana Mihăilă: „Poate că nu este oportun, cel puțin în această perioadă”

Succesorul lui Vlad Voiculescu în funcția de Ministru al Sănătății cere cumularea pensiei cu salariul, pentru medici.

„În primul rând, este un proiect de lege pe care Guvernul l-a trimis spre Parlament, iar noi l-am trimis cu observații, tocmai spunând că poate nu e oportun, cel puțin în această perioadă, să existe interzicerea acestui cumul de pensie cu salariul”, a declarat Mihăilă, potrivit Antena 3. 

Ministrul Sănătății insistă: „Vom găsi forme alternative”

În opinia Ioanei Mihăilă, exceptarea personalului medical de la regulă este o solicitare perfect justificată.

Din discuțiile pe care le-am avut cu doamna ministru al Muncii, dacă legea trece în această formă, vom găsi forme alternative pentru personalul medical, astfel încât acești medici care depășesc vârsta de pensionare să poată să lucreze în continuare și să primească pensia. Nu o excepție, dar niște forme convenabile”, a mai declarat Mihăilă.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Milioane de doze de vaccin fabricate de Johnson & Johnson au fost contaminate, iar OMS face precizări

Problemele de contaminare detectate la o unitate de producţie de vaccinuri anti-COVID-19 din SUA, care au determinat distrugerea a milioane de doze de vaccin fabricate de Johnson & Johnson, nu afectează distribuirea globală a acestor produse, care este coordonată de Organizaţia Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: