19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Intervenție a polițiștilor din București, într-un dosar privind transmisia TV fără licență

Citește și:

Polițiștii Capitalei și  reprezentanții ANCOM au intervenit, vineri, în forță la o reședință din sectorul 5  într-un dosar privind infracţiunea de transmisie TV fără licenţă. Mai multe persoane vor fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5.

„Din probatoriul administrat, a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada 2020-2021, mai multe persoane au emis în banda de radiodifuziune analogică terestă, perturbând astfel serviciile de telecomunicație”, transmite Poliția Capitalei.

Astfel, polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 5, împreună cu reprezentanții ANCOM au efectuat o percheziție domiciliară la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei.

„În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transmisie a serviciilor de programe de televiziune ori de radiodifuziune fără licența de emisie sau licența de utilizare a frecvențelor radio în sistem digital terestru, fapta prevăzută și pedepsita de art.96 din Legea 504/2002 privind audiovizualul”, mai precizează sursa citată.

Audierile se vor desfășura la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

ONU îndeamnă la ‘calm’ în aşteptarea rezultatelor alegerilor prezidențiale din Peru

Înaltul comisar al Naţiunilor Unite pentru drepturile omului, Michelle Bachelet, a lansat luni un apel la "calm pentru a evita noi fracturi sociale" în Peru unde rezultatul final al celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale de la 6 iunie este încă necunoscut, Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: