19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Interlopul Gabi „Șef” a fost ucis din răzbunare. Criminalul, cunoscut drept „Armin Bitzy”, a fost prins de polițiști

Citește și:

Galerie foto

Interlopul Gabi „Șef” a fost ucis din răzbunare de către un tânăr pe care îl cunoștea. Crima a zguduit orașul Galați, atacul fiind de o violență rară, în plină stradă, într-o zonă populată și în care se joacă copii.

Atacatorul nu a reușit să stea prea mult în libertate, după ce l-a înjunghiat în gât și în abdomen pe Gabi „Șef”. Se pare că între cei doi s-au ivit neînțelegeri. „A fost identificat / prins autorul infracțiunii de omor, comise în după-amiaza zilei de 10 iunie 2021, în zona Țiglina, Galați. Cercetările se desfășoară sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat și tulburare a ordinii și liniștii publice. În cursul zilei de astăzi urmează să se dispună măsurile procesuale prevăzute de Codul de procedura penală”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Un asasinat în plină stradă, într-o zonă populată din Galați

Observator a intrat în posesia unor imagini filmate imediat după înjunghierea interlopului Gabi „Șef”, în plină stradă, la Galați. Bărbatul a fost tăiat la gât și în abdomen. Înregistrările au fost editate pentru că au un puternic impact emoțional.

Gabi „Ștef” a intrat imediat în stop cardio-respirator, după atac. Din primele informații, la mijloc ar fi fost o reglare de conturi. Martorii le-au spus criminaliştilor că atacatorul era îmbrăcat în roșu și negru și ar fi fugit de la locul faptei cu un bolid. Acesta a fost identificat de polițiști și reținut pentru 24 de ore pentru omor calificat, urmând a se dispune arestarea preventivă.

Cine era Gabi „Șef, bărbatul înjunghiat mortal

Se pare că bărbatul înjunghiat ar fi fost membru al Clanului Ogeaca. I se spune Gabi „Șef” și a devenit faimos în anii 2000, după o răfuială pe care ar fi avut-o cu Marian Ivan, la vremea respectivă capul lumii interlope din Galați. Câţiva ani mai târziu, în 2008, Marian Ivan avea să fie ucis de un alt rival. Gabi Şef a făcut închisoare pentru proxenetism şi cămătărie. A fost eliberat în urmă cu doi ani.

Bărbatul avea trei copii şi era mai mult plecat prin Olanda, de unde aducea maşini. Potrivit unor surse, cel care l-a înjunghiat ar fi făcut parte din anturajul lui, iar conflictul ar fi plecat de la o neînţelegere privind împărţirea câştigului.

Sursa: www.observatornews.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Olanda şi Austria sunt echipele care merg, din Grupa C, în optimile de finală ale Euro 2020

Naţionalele de fotbal ale Olandei şi Austriei s-au calificat în optimile de finală ale Euro 2020, cele două echipe ocupând, în această ordine, primele două locuri ale Grupei C de la turneul final. ...

Din aceeași categorie: