19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Întâlnire de taină Joe Biden – Angela Merkel în care se stabileşte Noua Ordine Mondială

Citește și:

Joe Biden a invitat-o pe Angela Merkel la Casa Albă, iar cancelarul german a acceptat întrevederea cu liderul american. Întâlnirea va avea loc la Washington, pe 15 iulie. De ce se vor întâlni cei doi? Pentru a consolida „legăturile bilaterale profunde” dintre cele două ţări, a anunţat vineri secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki. 

Liderii vor discuta despre angajamentul de a coopera strâns asupra unei serii de provocări comune, inclusiv (măsuri pentru) încheierea pandemiei COVID-19, abordarea ameninţării schimbărilor climatice şi promovarea prosperităţii economice şi a securităţii internaţionale pe baza valorilor noastre democratice comune”, a declarat Psaki.

Anunţul a fost făcut în prima zi a summitului Grupului celor Şapte (G7) în Anglia. 

Joe Biden se află în turneu în Europa

Joe Biden se află, în acest moment, într-un turneu în Europa. După vizita în Marea Britanie și discuții cu Boris Johnson, urmează o întrevedere cu Regina, primele sale summit-uri NATO și G7 în calitate de președinte și, în final, o întâlnire cu Vladimir Putin, la Geneva.

Preşedintele SUA are sarcina de a repara relațiile cu Europa, stricate de predecesorul său și de a da un semnal de coeziune pentru NATO. Biden a primit alţi doi lideri străini de la intrarea sa în funcţie, din Japonia şi Coreea de Sud.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Locurile de parcare, tot mai scumpe în cazul proiectelor rezidenţiale noi

Locurile de parcare s-au scumpit treptat în ultimii ani pe măsură ce şi preţurile terenurilor şi al construcţiilor au crescut, iar dacă în 2015-2016 puteau fi cumpărate „la pachet“ cu apartamentul cu TVA de 5%, dacă sunt cumpărate ulterior clientul achită şi TVA de 19%. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: