19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

iLikeIT. Euro 2020 se vede la Voyo. Concursuri cu premii pentru noii abonați

Citește și:

Euro2020 se vede și online. Toate meciurile pot fi urmărite în direct pe voyo.ro, iar pe Protv Plus găsim cele mai tari faze de joc, goluri și interviuri.

Marian Andrei a dat mai multe detalii, în emisiunea ILikeIT. Invitatul său a fost Andrei Ungureanu, content manager la PROTV.

„Pe el îl suni dacă ai o problemă cu Voyo, cu PROTV Plus” i-a rezumat fișa postului, mai în glumă, mai în serios, Marian Andrei.

Marian Andrei: Spune-ne la ce să ne așteptăm în perioada următoare, căci avem foarte multe meciuri de fotbal, unul mai interesant ca celălalt

Andrei Ungureanu: „Dacă nu aveți televizor sau sunteți acasă și aveți un dispozitiv digital, o tabletă, un telefon, locul potrivit e voyo. Vom transmite toate meciurile live, dar vom avea și înregistrări, momente speciale, goluri, highlights, toate disponibile pe Voyo. În secțiunea sport sau folosind motorul de căutare, căutați Euro 2020 și veți ajunge pe pagina dedicată evenimentului.”

Marian Andrei: Cât costă un abonament?

Andrei Ungureanu:Abonamentul este 4 euro, dar dacă îți faci un abonament pe un an, beneficiezi de 35% reducere.”

Marian Andrei: Și am înțeles că sunt și premii?

Andrei Ungureanu: Da, avem un concurs pe perioada desfășurării campionatului european, toți utilizatorii care-și creează un cont intră în tragerea la sorți automată pentru premii săptămânale, zece tricouri ale echipei naționalei de fotbal, chiar dacă, din păcate, nu-i avem la acest campionat european, iar la final tragem la sorți două console Playstation 5”

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Care sunt primii câştigători anunţaţi ai premiilor Peabody, care recompensează programe de televiziune, de radio şi alte produse media

"Ted Lasso", "Late Show cu Stephen Colbert" şi documentarul "Time" produs de Amazon sunt printre primii câştigători anunţaţi ai premiilor Peabody care recompensează programe de televiziune, de radio şi alte produse media, potrivit Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: