19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Hagi, despre EURO 2020: „Îmi place Anglia, e o echipă tânără, frumoasă, talentată. Din păcate, noi lipsim”

Citește și:

Gheorghe Hagi a declarat, vineri seară, că îi place foarte mult naţionala Angliei, care va fi prezentă la Campionatul European de fotbal.

„Un Campionat European înseamnă un nivel maxim, e fantastic să joc pentru ţara ta, e adrenalină pură. Acum totul este diferit, mai dinamic, totul e deschis. Acum îmi place Anglia, tânîră, frumosă, talentată, Turcia arată bine. Germania, Franţa, Spania au posibilităţi mari şi mereu se poziţionează ca favorite. Din păcate, noi lipsim, trebuie să ne gândim la ce va fi mâine, să construim altă echipă care să ajungă la CE şi CM”, a declarat Hagi la Ediția Specială a Știrilor Pro TV de vineri.

Campionatul European debutează cu meciul Turcia – Italia, de la Roma.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Președintele Federației Române de Tenis de Masă: ”Sperăm la o medalie olimpică la Tokyo. E singura care ne lipsește”

Președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, are mari speranțe în probele de dublu mixt și echipe feminine. Seceta medaliilor olimpice din panoplia tenisului de masă românesc ar putea dispărea în această vară, în timpul competiției care va fi organizată la Tokyo din 23 iulie. Probele în care există speranțe pentru podiumul olimpic […] The post Președintele Federației Române de Tenis de Masă: ”Sperăm la o medalie olimpică la Tokyo. E singura care ne lipsește” first appeared on Info Actual. ...

Din aceeași categorie: