19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Guvernul sud-african nu o găsește pe femeia care ar fi născut 10 copii. Ce spun rudele și vecinii

Citește și:

Vestea că o femeie din Africa de Sud a născut în această saptămână 10 copii stârnește controverse. Deși rudele și vecinii susțin că evenimentul este real, guvernul african nu a găsit-o deocamdată pe „mama-eroină” în niciun spital.

În fața casei unde locuiește familia Tsotetsi poți vedea un cărucior. Zilele trecute, presa locală scria că proprietara a adus pe lume 10 copii simultan- șapte băieți și trei fetițe, fără să fi fost supusă unor tratamente de fertilizare. Dar guvernul sud-african încă încearcă să verifice informația.

Nonhlanhla Tsotetsi, rudă: „Nu îmi pică bine că oamenii se îndoiesc de acest eveniment, pentru că este adevărat că a născut atâția copii. Atunci când unele persoane spun că nu este adevărat, nu-mi convine.

– Câți copii a născut?

– 10 copii.”

Povestea este susținută și de vecini.

Josephina Mokoena, vecină: „Își înfășura burta cu o pătură atât de mare, își lua bățul și se plimba de colo-colo. Făcea chiar și exerciții fizice, de nici nu ai fi zis că e însărcinată. Uneori mergea și la magazinele de acolo, ba chiar spăla rufele gemenilor pe care îi are acasă.”

Cu toate acestea, autoritățile locale au căutat-o în toate spitalele din regiunea Pretoria, acolo unde se presupune că ar fi născut, dar momentan nu i-au dat de urmă. Misterul va fi elucidat abia după ce femeia va decide să apară în public cu noua familie numeroasă.

Dacă se va întâmpla acest lucru, se va confirma faptul că proaspăta mămică a doborât recordul celor mai mulţi bebeluşi care au supravieţuit unei asemenea sarcini și naşteri. Actualul record data abia de o lună. La începutul lunii mai, o femeie din Mali a născut 9 copii deodată, fară să fi făcut în prealabil, un tratament de fertilitate.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Majoritatea canadienilor respinge ideea împărţirii vaccinurilor cu celelalte ţări (sondaj)

Aproximativ 70% dintre canadieni sunt împotriva împărţirii vaccinurilor cu restul lumii până la încheierea campaniei naţionale de imunizare, potrivit unui sondaj publicat luni, şi aceasta în timp ce ţara a comandat sau a rezervat peste 400 de milioane de doze pentru 38 de milioane de Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: