19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Galaţi: Bărbat aflat în carantină, imobilizat de poliţiştii locali după ce a agresat doi tineri pe stradă

Citește și:

Un bărbat din municipiul Galaţi, care trebuia să fie în carantină la domiciliu, a fost imobilizat de poliţiştii locali după ce a agresat doi tineri pe stradă, informează, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Aurelia Matei.

Potrivit acesteia, o patrulă din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a fost sesizată despre faptul că doi tineri au fost agresaţi fizic de o persoană de sex masculin, în zona unei societăţi comerciale, de pe strada Regiment 11 Siret.
Poliţiştii locali s-au deplasat la faţa locului unde au depistat persoana reclamată, care, în momentul legitimării a devenit extrem de agresivă, ameninţând oamenii legii. A fost solicitat sprijinul echipajului de Intervenţie Rapidă, iar până la sosirea acestuia, agenţii de poliţie locală au reuşit să imobilizeze agresorul, folosind mijloacele din dotare.

Cel în cauză, împreună cu alte două persoane, care au acţionat în sprijinul agresorului, au fost conduse la Secţia nr. 2 Poliţie Naţională, în vederea identificării şi continuării cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii locali au aplicat patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.000 lei, trei dintre ele pe Legea 61 /1991 pentru împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu, provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice, şi una pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Unul dintre cei în cauză a încălcat regimul carantinei la domiciliu.

Din cauza comportamentului agresiv, două persoane au fost internate la Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”.

Pentru continuarea cercetărilor, cazul a fost preluat de organele competente.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Meteorologii au emis prognoza meteo pe două săptămâni: vara vine în sfârșit

Vremea se va încălzi, iar în zonele din sudul și vestul țării maximele vor ajunge la peste 30 de grade Celsius, se arată în prognoza pe două săptămâni, emisă luni de Administrația Națională de Meteorologie, conform Mediafax. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: