19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Francisc Doboș îl ironizează pe starețul din Neamț: „Vin de la Spitalul «Matei Balș». Mi-au zărit câțiva solzi”

Citește și:

Mesajul ironic al preotului catolic Francisc Doboș, postat vineri pe Facebook, vine în contextul în care, marți, starețul mănăstirii din Neamț a făcut un apel către enoriași, în predica de după slujbă, să nu se vaccineze pentru că se vor „umple de solzi” pe piele și „vor fi zombi”.

„Vin de la Spitalul «Matei Balș». Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine, mi-au zărit câțiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peștele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat agheazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în «laboratoarele» noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos și cămașa ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. P.S. Doamne, ferește-ne de noi înșine! :)))”, a fost mesajul preotului Francisc Doboș.

Starețul de la Mănăstirea Nechit a făcut marți un apel către enoriași, în predica de după slujbă, să nu se vaccineze, folosind termeni apocaliptici precum „oamenii se vor umple de solzi ca la pești” după imunizare sau „nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi”.

Într-o declarație pentru DigiFM, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a spus că regretă că există persoane care sunt departe de realitatea medicală și promovează teorii apocaliptice și informații de pe site-uri de dezinformare.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

VIDEO Joe Biden răspunde la somația liderului de la Kiev: Ucraina va intra în NATO când nu va mai avea corupție

Joe Biden a afirmat luni, într-o conferinţă de presă la Bruxelles că Ucraina trebuie să elimine corupţia şi să îndeplinească alte criterii pentru aderarea la NATO, dar anexarea Peninsulei Crimeea la Rusia, precum şi rolul Moscovei în partea de est a ţării nu înseamnă că nu va Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: