19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Fetița Laurei Cosoi a împlinit 3 ani. Ce surprize i-a pregătit vedeta Ritei. „Un curs de balet și un film”

Citește și:

Fetița cea mare a Laurei Cosoi a împlinit 3 ani, iat cu această ocazie, părinții ei i-au pregătit câteva surprize de care va avea parte peste câțiva ani. Actrița și soțul ei, Cosmin, mai au o fetiță, pe Vera, în vârstă de doar un an.

„Au trecut 3 ani de când Rita pur şi simplu ne luminează vieţile. Este bună
şi senină, veselă, specială, curajoasă şi înţeleaptă. Învăţăm atât de multe
lucruri de la ea, în fiecare zi, că uneori uităm că are doar  trei ani.

Rita buna, copilul nostru pace, lumină din lumină, îţi mulţumim că ne-ai
ales! Eşti surioara pe care oricine şi-ar dori să o aibă!

De ziua ta ţi-am pregătit o petrecere, o trambulină, un ierbar, prima puşculiţă, un curs de balet şi un film pe care-l facem an de an şi pe care ai să-l primeşti la 18 ani !

Să nu uiţi că visele se îndeplinesc şi că tu poţi orice, da? La mulţi ani, Rita buna! Te iubim şi îţi vom fi alături pentru totdeauna!”, a scris Laura Cosoi pe contul de sociaizare.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Titi Aur, despre decesul pilotului Adrian Cernea: „Ghinionul lui. Un şofer normal nu are ce să caute acolo”. Lucian Bode anunţă dosar penal pentru...

Titi Aur a spus de ce nu a fost anulat concursul de off-road în urma căruia a murit Adrian Cercea, fost campion naţional. Reamintim că maşina pilotului de raliuri a fost luată de viitură în timpul unui concurs de off-road în Bacău. Ministrul de Interne a anunţat că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Articolul Titi Aur, despre decesul pilotului Adrian Cernea: „Ghinionul lui. Un şofer normal nu are ce să caute acolo”. Lucian Bode anunţă dosar penal pentru ucidere din culpă apare prima dată în Romania TV. ...

Din aceeași categorie: