19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Fetiță de 3 ani găsită moartă pe un câmp din județul Constanța. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Citește și:

Copila de 3 ani a fost dată dispărută, joi seara, de către familie, iar polițiștii au căutat-o o noapte întreagă.  Polițiștii au anunțat că au găsit trupul neînsuflețit al fetei în această dimineață pe un câmp din județul Constanța. De asemenea, a fost  deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, informează ziarul local Replica.

Poliția din Constanța a fost sesizată joi seara de familia fetei de 3 ani, iar căutările au început imediat.

„În jurul orei 17.00, o minoră în vârstă de 3 ani, într-un moment în care ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinţi, ar fi plecat de pe raza localităţii Sarai şi nu a mai fost găsită. De îndată, la nivelul I.P.J. Constanţa s-au dispus măsurile de verificare a tuturor aspectelor sesizate, din acel moment fetiţa fiind căutată neîncetat”, a transmis IPJ Constanța, potrivit ziarului Replica.

Poliţiştii au mai transmis că forţele de ordine implicate au verificat toate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de părinţii minorei, dar şi clădirile dezafectate sau în construcţie. De asemenea, au fost folosiţi câinii de urmă, dar și camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă.

„În ciuda eforturilor depuse, din păcate, astăzi, 11 iunie, în jurul orei 11.00, fetiţa a fost găsită pe câmp, decedată, la o distanţă de aproximativ 4 kilometri de locul dispariţie”, au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că fetiţa ar fi fost muşcată de animale sălbatice. Între timp, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Triathlon athlete Felix Duchampt qualifies for Tokyo Olympics

Romanian triathlon athlete Felix Duchampt has qualified for the Tokyo Olympics, the Romanian Olympic and Sports Committee announced on Tuesday on its official website.It will be the first time that Romania will be represented at the Olympic Games in the triathlon sport. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: