19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Fanii serialului Friends vor pleca într-o croazieră, anul viitor. Cât costă un bilet la bordul navei

Citește și:

Fanii Friends, îndrăgitul sitcom american din anii ’90, vor pleca într-o croazieră de vis anul viitor în luna mai, relatează CNN.

Timp de o săptămână, fanii serialului Friends (Prietenii tăi) vor avea ocazia să se întâlnească la bordul navei de croazieră și să povestească despre serialul care le-a adus celebritatea lui Jennifer Aniston, Matthew Perry sau Courteney Cox.

Croaziera fanilor Friends este organizată de FANA, o companie de turism din SUA și Singapore. Vaporul va pleca din orașul Fort Lauderdale, statul Florida, și se va întoarce tot aici, dar va face escale la Key West (Florida), Cozumel (Mexic) și Grand Cayman (Insulele Cayman).

Vedetele din sitcom nu vor pleca în croazieră, însă, fanii vor organiza la bord un concurs de costume cu personajele preferate. Nu vor lipsi nici concursurile de gătit.

Fanii Friends se vor îmbarca la bordul Celebrity Equinox, o navă de croazieră cu o capacitate de aproximativ 2.800 de pasageri, însă, lor le sunt rezervate 500 de locuri.

Prețurile pornesc de la aproximativ 1.700 de dolari de persoană pentru o cabină interioară și pot depăși 3.000 de dolari pentru o cabină exterioară cu balcon.

Iar în momentele în care nu se vor afla la bordul navei, fanii Friends nu se plictisi.

Vor putea vizita pădurea tropicală și grădinile botanice din Key West, vor face un tur al casei lui Ernest Hemingway, dar și o călătorie cu elicopterul peste faimoasa plajă Seven Mile din Grand Cayman.

De asemenea, vor înota cu delfinii și vor avea degustări de tequila și rom.

Foto: EPA

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

UDMR a propus ca alocaţiile pentru copii să fie diferenţiate în funcţie de veniturile părinţilor

Kelemen Hunor, vicepremier al României şi preşedinte al UDMR, a declarat că a propus ca alocaţiile copiilor să fie oferite în funcţie de veniturile părinţilor. ...

Din aceeași categorie: