19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Familia adolescentei pakistaneze dispărută din Italia în urmă cu o lună a fugit din ţară. Ei sunt acuzaţi că au ucis-o după ce a refuzat o căsătorie aranjată

Citește și:
Unchiul lui Saman Abbas, suspectat de poliţia italiană că ar fi omorât-o la comanda familiei, dar şi un văr, nu sunt de găsit. Un alt văr a fost arestat în Franţa şi extrădat în Italia. Părinţii fetei ar fi fugit în Pakistan.
Anchetatorii cred că părinţii şi alţi trei membri ai familiei au plănuit crima şi au scăpat de cadavru care nu a fost încă găsit. Poliţia cercetează perimetrul din jurul casei familiei din comuna Novellara ( Reggio Emilia) de lângă Parma. Imaginile de pe camerele de supraveghere CCTV pe 30 aprilie o surprind pe adolescentă părăsind locuinţa împreună cu părinţii săi.
După dispariţia fetei, tatăl său a declarat pentru presa italiană că Saman Abbas ar fi plecat în Belgia.
Potrivit poliţiei italiene, motivul crimei ar fi faptul că fata a refuzat o căsătorie aranjată în ţara ei natală, Pakistan. Procurorii suspectează că Saman Abbas, care a locuit într-un centru social din altă localitate din octombrie anul trecut până în aprilie, a fost convinsă de părinţii săi să revină acasă.
Săptămâna trecută, Uniunea Comunităţilor Islamice din Italia a emis o lege religioasă prin care a interzis căsătoriile forţate.
Procurorii sunt încredinţaţi că fata a fost ucisă de familia ei. Cu o zi înainte de presupusa crimă, membri ai familiei apar pe camerele de supraveghere cu lopeţi şi saci.
Saman a fost surprinsă pe camerele de supraveghere că a plecat cu părinţii ei, iar după câteva ore aceştia s-au întors acasă fără ea. În alte imagini, unchiul fetei este văzut cărând o lopată şi alte instrumente de săpat.
Însă cea mai şocantă probă este un mesaj text transmis de unchiul fetei, în care acesta transmite familiei că „treaba a fost bine făcută”.

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Locurile de parcare, tot mai scumpe în cazul proiectelor rezidenţiale noi

Locurile de parcare s-au scumpit treptat în ultimii ani pe măsură ce şi preţurile terenurilor şi al construcţiilor au crescut, iar dacă în 2015-2016 puteau fi cumpărate „la pachet“ cu apartamentul cu TVA de 5%, dacă sunt cumpărate ulterior clientul achită şi TVA de 19%. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: