19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Europenii fac front comun cu SUA, la G7, împotriva Chinei: ‘Un rival sistemic, un partener în mize globale şi un concurent’

Citește și:

Liderii europeni care participă la summitului Grupului Celor Şapte (G7) la Carbis Bay, în Anglia, susţin o linie clară împotriva Chinei, ”un rival sistemic, un partener în mize globale şi un concurent”, declară surse din cadrul preşedinţiei Franţei pentru Reuters, potrivit news.ro.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a discutat cu alţi lideri europeni prezenţi la summit, la sosirea sa în staţiunea balneară din sud-vestul Angliei.

Potrivit serviciilor lui Macron, europenii din cadrul Grupului Celor Şapte urmează să abordeze împreună cu preşedintele Statelor Unite Joe Biden această ”strategie comună” în cadrul summitului G7.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Cine este Fabian Gyula, propunerea UDMR pentru funcţia de Avocat al Poporului

UDMR ar urma să propună Avocatul Poporului în cazul în care Renate Weber va fi revocată. Liderii coaliţiei de guvernare au ajuns la un acord în acest sens, după cum au precizat surse politice, citate de News.ro. Articolul Cine este Fabian Gyula, propunerea UDMR pentru funcţia de Avocat al Poporului apare prima dată în Romania TV. ...

Din aceeași categorie: