19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Emil Boc: „Dupa 10-11 ani, prin premierul Citu, Translvania conteaza din nou pe harta infrastructurii. Din pacate, PSD ne-a ignorat”

Citește și:

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat, vineri, la Zalau, ca, dupa 10 – 11 ani, Transilvania primeste din nou proiecte de infrastructura, prin implicarea premierului Florin Citu, ceea ce nu s-a intamplat cu PSD.

„Ma bucur ca, dupa 10 – 11 ani, din nou, prin premierul Citu (…) Translvania conteaza din nou pe harta infrastructurii din Romania. Timp de 10 ani, din pacate, PSD ne-a ignorat nici macar un podet de la Nadasel nu au putut sa faca, pentru a face cativa kilometri de autostrada”, a declarant, vineri, la Zalau, Emil Boc.

Acesta a precizat ca, de fapt, sunt proiecte importante in intreaga Romanie. „Asta arata ca Romania are viitor si romanii au viitor in aceasta tara”, a mai declarant Boc.

Impreuna cu premierul Florin Citu si ministrul Lucian Bode, Emil Boc este, vineri, intr-o vizita de lucru in judetul Salaj.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

ATENȚIE Pericolul de înec a crescut în stațiunea Mamaia. Avertismentul salvamarilor pentru turiști

În stațiunea Mamaia pericolul de înec a crescut după lărgirea plajelor, prin îngustarea porțiunii de apă de la mal la geamandură la cel mult 20 de metri. Salvamarii se așteaptă la un sezon dificil, cu incidente, mai ales atunci când marea este agitată. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: