19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Elev bătut de tatăl unei colege de clasă. Poliția din Ilfov a deschis o anchetă

Citește și:

Bărbatul a mers la liceul din Ilfov la care învață fiica sa și l-a bătul pe adolescentul cu care tânăra a avut un conflict. Inițial, acesta a fost reținut de poliție, însă ulterior judecătorii au decis cercetarea sa sub control judiciar, transmite Poliția Ilfov.

Incidentul a avut loc, joi, în jurul prânzului, când bărbatul din localitatea ilfoveană a mers la liceul din Popești Leordeni și l-a agresat pe adolescentul de 15 ani.

„Polițiștii din Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în jurul orelor 11:30, un bărbat s-a deplasat la un liceu, de pe raza orașului Popesti Leordeni, unde, a agresat fizic un minor, în varsta de 15 ani, după ce acesta ar fi avut un conflict cu fiica sa”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Ilfov.

Bărbatul a fost reținut de polițiștii, însă judecătorii de la Cornetu au dispus cercetarea sa sub control judiciar.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Milioane de doze de vaccin fabricate de Johnson & Johnson au fost contaminate, iar OMS face precizări

Problemele de contaminare detectate la o unitate de producţie de vaccinuri anti-COVID-19 din SUA, care au determinat distrugerea a milioane de doze de vaccin fabricate de Johnson & Johnson, nu afectează distribuirea globală a acestor produse, care este coordonată de Organizaţia Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: