19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

El este criminalul de la Galați, care a înjunghiat un om în plină stradă

Citește și:

Este vorba despre Armin Bălăucă, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Galați. 

Potrivit surselor Antena 3, fratele ucigașului și bărbatul ucis au fost prieteni. Cel din urmă voia sa obțină un drept de proprietate pe apartamentul pe care îl deținea fratele ucigașului (stil camătă). Încă acesta nu a mai rezistat amenințărilor și presiunilor și a fugit în Austria unde s-a sinucis.

Astfel, ucigașul, ca să-și răzbune fratele, l-a omorât.

Polițiștii gălățeni au reușit să îl identifice și să îl rețină pe criminal, vineri dimineață. 

Acuzațiile care i se aduc acestuia sunt omor și tulburarea liniștii și ordinii publice. 

Potrivit unor surse Antena 3, ar fi vorba despre un plan bine pus la punct. În atac ar fi acționat mai multe persoane, în sensul în care perimetrul ar fi fost monitorizat minute bune, iar persoana ucisă urmărită pas cu pas, până în momentul în care a fost ucisă. 

Bărbatul a fost așteptat chiar la ieșirea din bloc, a primit două lovituri de cuțit, în burtă și în gât și, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a murit.  

Din primele informații, se pare că bărbatul ucis ar fi un membru al lumii interlope din Galați și ieșise de curând din închisoare. Fusese condamnat pentru cămătărie și proxenetism. Acesta a mai fost implicat, într-o răfuială cu Marian Ivan, un lider al lumii interlope de la vremea aceea. Răfuiala a avut loc cu mai bine de 15 ani în urmă, iar în 2008, Marian Ivan a fost asasinat tot în urma unei răfuieli. 

Incidentul a avut loc joi seara, în parcarea unui bloc, iar victima a ajuns în stare foarte gravă la spital. Ulterior, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a murit.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

”Sper să nu fiu răpită”, mesajul tulburător al unei studente americane în Rusia, înainte de a fi găsită moartă într-o pădure

Catherine Serou a fost găsită moartă în Rusia după ce s-a urcat în mașina unui bărbat necunoscut pentru că se grăbea să ajungă la o clinică. Studenta din SUA i-a trimis un ultim mesaj mamei ei în care a scris doar atât: „Într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită”. ...

Din aceeași categorie: