19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

EA, cunoscuta companie de gaming, a fost victima unui atac al hackerilor

Citește și:
Mai exact, hackerii susţin că au descărcat codul sursă al mai multor jocuri, printre care şi FIFA 21, şi al motorului grafic Frostbite, pe care se bazează multe jocuri foarte populare.
EA a anunţat că nu au fost furate şi datele personale ale jucătorilor.
Compania este una dintre cele mai mari din lume în domeniul jocurilor video.
 Printre jocurile dezvoltate de EA se numără Battlefield, Star Wars: Jedi Fallen Order, The Sims, Titanfall şi un număr important de jocuri din domeniul sportului care apar anual, seria FIFA fiind cea mai cunoscută.
„Investigăm un incident recent de intruziune în reţeaua noastră în cadrul căruia a fost furată o parte a codului sursă al unor jocuri”, a anunţat EA, într-un comunicat de presă. „Nu au fost accesate datele jucătorilor şi nu avem niciun motiv să credem că există vreun risc pentru datele private ale acestora”.
Incidentul nu a fost un atac de tip „ransomware” şi a avut loc recent, a mai transmis EA, care a anunţat că autorităţile competente au fost deja contactate.

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Două surori, căutate după ce ar fi dispărut în apele Dunării. Una dintre fete ar fi alunecat în apă, iar cealaltă a sărit să...

În cursul zilei de luni, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că două fetițe (aproximativ 11 și 12 ani) ar fi intrat în apele Dunării în apropierea portului Isaccea și nu au mai ieșit. ...

Din aceeași categorie: