19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Ducesa de Cambridge nu a văzut-o pe fiica lui Harry şi Meghan

Citește și:

Venirea pe lume a fetiței prințului Harry și a lui Meghan Markle a adus mare bucurie în familia regală, lăsând deoparte controversele apărute în urma publicării numelui acesteia.

Cu prilejul vizitei pe care a făcut-o la școală pentru copiii cu traume din comitatul Cornwall din sud-vestul Marii Britanii, unde se desfășoară Summitul G-7, Ducesa de Cambridge a fost întrebată despre nepoata ei.

Aceasta a declarat că deocamdată nu a cunoscut-o pe micuța Lilibeth, dar abia așteaptă să o întâlnească. De asemenea, Kate i-a transmis și un mesaj nepoatei sale. „Îi doresc numai bine. Sunt dornică să o văd. Sper să fac acest lucru curând”, a răspuns Kate. Potrivit acesteia, ducesa nu a văzut-o pe fiica lui Harry prin apel video.

Fetiţa, al cărei nume este un omagiu adus străbunicii sale, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi mamei lui Harry, regretata prinţesă Diana, a venit pe lume pe 4 iunie şi a avut la naştere 3,48 de kilograme.

Naşterea a avut loc după un an tumultuos al cuplului, care s-au retras din îndatoririle regale şi s-au mutat în SUA pentru a avea vieţi mai independente, dar rareori au ieşit din atenţia publică.

Lilibeth Diana este prima strănepoată a reginei care se naşte în afara Marii Britanii şi este al doilea copil al ducilor de Sussex, după Archie, în vârstă de doi ani.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Joe Biden se va întâlni cu președintele Afganistanului. Aceștia vor discuta despre retragerea trupelor SUA

Preşedintele SUA, Joe Biden, se va întâlni cu preşedintele afgan Ashraf Ghani la sfârşitul acestei săptămâni, pe 25 iunie, conform unui anunț făcut de Casa Albă. Retragerea trupelor americane și a celor aliate din Afganistan va fi principalul subiect de discuții. ...

Din aceeași categorie: