19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

David Hasselhoff militează pentru vaccinarea anti-Covid. Mesajul transmis de actor

Citește și:

Actorul David Hasselhoff se alătură unei lungi liste de vedete internaționale care militează pentru vaccinare.

Într-un filmuleț înregistrat la solicitarea ministerului german al Sănătății, actorul spune că virusul poate ucide. Și doar vaccinul ne va ajuta să revenim la normalitate.

Născut în Statele Unite, David Hasselhoff a devenit faimos la sfârșitul anilor ’70 cu rolul din serialul Tânăr și Neliniștit. A urmat rolul principal din serialul Knight Rider, însă a devenit cunoscut în toată lumea cu serialul Baywatch.

Hasselhoff este si cântăreț. S-a bucurat de succes, în Germania, cu piesa „Looking for Freedom”. A fost lansată în 1989, intr-un moment istoric: căderea Zidului Berlinului.

David Hasselhoff, actor: „Ceea ce aştept, ca viaţa să intre înapoi în normal, în libertatea. Libertatea de a ne vaccina şi de a fi liberi să ieşim în lume. Vaccinaţi-vă. Sfatul pe care-l pot oferi tuturor celor din America, din toată lumea, din Germania e să vă vaccinaţi”.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

INS: Consumul brut de energie în industria metalurgică, în scădere cu 3,9% față de anul precedent

Consumul brut de energie în industria metalurgică a fost anul trecut de 55.643,5 TJ, în scădere cu 3,9% faţă de anul precedent, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: