19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Daniel Pancu le taie aripile rapidiștilor: ‘Obiectivul ar trebui să fie menţinerea în prima ligă. Nu ştiu dacă există un buget pentru a spera la mai mult’

Citește și:

Daniel Pancu, fostul jucător şi antrenor al echipei Rapid, a declarat joi că principalul obiectiv al formaţiei pregătite de Mihai Iosif în viitorul sezon al Ligii I ar trebui să fie menţinerea în primul eşalon fotbalistic.

„Normal, obiectivul ar trebui să fie menţinerea în prima ligă. Nu ştiu dacă există un buget pentru a spera la mai mult. Publicul se întoarce pe stadioane, publicul giuleştean este unul exigent şi cred că au nevoie de jucători care să aducă oamenii la stadion. Dar eu cred că obiectivul ar trebui să fie menţinerea în prima ligă şi un proiect pe două-trei sezoane prin care repede să redevină ceea ce a fost pentru fotbalul românesc. Cred că Liga I avea nevoie de Rapid, creşte mult intensitatea jocurilor, fotbaliştii se prezintă altfel la meciuri, lucruri care nu pot duce decât la progres”, a declarat Pancu.

El consideră că echipa giuleşteană are nevoie de transferuri cu care să nu dea greş: „Rapid are nevoie de un lot puternic anul acesta, la început de campionat. Deocamdată nu se mişcă. Probabil că analizează foarte bine lucrurile, nu se grăbesc cu transferurile pentru că nu prea au voie să dea greş”.

FC Rapid a promovat în acest sezon în Liga I, după 6 ani, perioadă în care societatea care administra clubul a intrat în faliment.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

ALARMANT India a descoperit o NOUĂ tulpină Covid-19: Delta Plus

O nouă tulpină a Covid-19 a fost descoperită în statul indian Maharashtra. Varianta a fost numită „delta plus”, potrivit The Hindustan Times.Un total de 20 de cazuri de infecție cu noua variantă a tulpinii (B.1.617.2. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: