19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Dana Budeanu: Dacă vaccinezi copiii pentru un virus făcut în laborator îi nenoroceşti. E o crimă!

Citește și:

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani a început în data de 2 iunie și în mai puțin de șapte zile numărul acestora a ajuns până la 9394.  

Capitala se află pe primul loc la numărul de imunizări în rândul copiilor având  2315 persoane vaccinate, urmat de județul Cluj cu 856, Ilfov 439, Timiș 433 și Iași 370.

Întrebată ce părere are despre cum gestionează România acest demers, mai ales că între timp în Germania a precizat că nu recomanda vaccinarea copiilor decât în cazuri foarte grave şi când riscul este foarte mare, creatoarea de modă, Dana Budeanu, a apreciat că vaccinarea copiilor este o crimă.

„Suntem imbecili, la propriu. Nu există să susții vaccinarea copiilor, când anul trecut domnul Craiu a ieșit în forţă: copii nu sunt un pericol, ba nu sunt purtători şi nu sunt o problemă şi după un an să vaccinăm copiii. Asta este o crimă!

Un copil se formează din punct de vedere hormonal, fiziologic este în creştere. Nu ai cum să îl vaccinezi aiurea în tramvai pentru un virus făcut în laborator, despre care nu ştii nimic. Cum să vaccinezi un copil? Îl nenorocești pe viaţă. Sunt n cazuri. Șefi la lume sunt prudenţi cu națiile lor, la noi e  festival de prosteală. Se vaccinează pe doi mici”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

”Sper să nu fiu răpită”, mesajul tulburător al unei studente americane în Rusia, înainte de a fi găsită moartă într-o pădure

Catherine Serou a fost găsită moartă în Rusia după ce s-a urcat în mașina unui bărbat necunoscut pentru că se grăbea să ajungă la o clinică. Studenta din SUA i-a trimis un ultim mesaj mamei ei în care a scris doar atât: „Într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită”. ...

Din aceeași categorie: