19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Dan Petrescu nu acceptă explicațiile lui Mirel Rădoi: „Nu ai scuze când pierzi cu Georgia și Armenia!”

Citește și:

Dan Petrescu nu acceptă scuzele lui Mirel Rădoi, cu privire la eșecurile de pe banca echipei naționalei. „Bursucul” este nemulțumit că deși tânărul antrenor a anunțat că naționala are o mentalitate ofensivă, aproape toți adversarii înscriu mai multe goluri decât „tricolorii”, meci de meci. 

„Rezultatele în ultimul timp la echipa națională sunt un dezastru. Nu ai scuze când pierzi cu Georgia și Armenia, chiar nu ai ce să spui. Este dureros, doare, am ajuns foarte rău!”, a declarat Petrescu pentru Pro TV. 

În prezent, Petrescu este liber de contract, după experiența eșuată în Turcia, la Kayseri, unde a bifat două victorii și câte trei înfrângeri, respectiv egaluri. Acum, „Bursucul” este gata să revină pe banca unei echipe. 

„Sunt liber de contract, orice ofertă o accept, indiferent de unde vine. Era ideal să găsesc o echipă în România, dar nu am avut nicio ofertă. Sunt un antrenor pretențios”, a mai transmis experimentatul antrenor. 

Contraperformanța bifată de către Mirel Rădoi, pe banca naționalei României

Sub comanda lui Mirel Rădoi, România a ajuns la patru înfrângeri consecutive, două dintre acestea cu adevărat usturătoare, cu echipe împotriva cărora chiar și în mandatul lui Răzvan Lucescu sau a lui Victor Pițurcă erau considerate „pistol cu apă”. Cu Mirel Rădoi pe bancă, România a pierdut 1-2 cu Georgia și 2-3 cu Armenia. 

Potrivit datelor oficiale, Mirel Rădoi este selecționerul cu cele mai slabe cifre din istoria României, luând în calcul antrenorii cu un mandat relevant, adică cu peste zece meciuri la „cârma” naționalei.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Un tablou pictat de cântăreţul britanic David Bowie scos la licitație

Un tablou pictat de cântăreţul britanic David Bowie, cumpărat cu 5 dolari canadieni de către un particular dintr-un magazin caritabil, a fost scos la licitaţie online marţi şi a depăşit rapid estimarea, care a început de la 9. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: