19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Dacia Duster facuta scrum la marginea drumului european E87. „Cauza probabila a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit”

Citește și:

Un incendiu violent a izbucnit in dupa-amiaza zilei de vineri, 11 iunie, la un autoturism Dacia Duster care circula pe E87, drumul care face legatura intre Constanta si Tulcea.

Pompierii au fost alertati sa se deplaseze in apropierea localitatii Babadag, in jurul orei 14.55. Pana in momentul in care au ajuns la incendiu, masina se transformase in scrum.

„Autoturismul se afla in mers, iar cele doua persoane din vehicul au reusit sa se evacueze in siguranta. La sosirea echipajelor, autovehiculul ardea generalizat, cu flacara si degajari mari de fum. Pentru lichidarea incendiului pompierii au actionat aproximativ 20 de minute. In urma evenimentului, autoturismul a ars in proportie de 90%. Cauza probabila a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric”, se arata intr-un comunicat al ISU Tulcea.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Jurnalistul NBC a stat două săptămâni în carantină înainte de interviul cu Vladimir Putin

Jurnalistul NBC News Keir Simmons a spus că el și echipa de filmare au petrecut două săptămâni în carantină înainte de interviul realizat cu preşedintele Rusiei Vladimir Putin, pe 11 iunie, la Kremlin. Preşedintele rus a vorbit cu presa americană pentru prima dată după trei ani, relatează Mediafax, care citează Forbes, ediția în limba rusă. […]

Din aceeași categorie: