19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Cutremur în Poliția germană. O unitate specială din Frankfurt a fost desființată după descoperirea unor mesaje cu tentă extremistă de dreapta trimise de ofițeri pe un chat

Citește și:

SEK, o unitate specială a poliției din Frankfurt a fost desființată după ce a fost descoperit un schimb de mesaje cu tentă extremistă de dreapta pe un chat. Ministrul de Interne al landului Hessa, Peter Beuth, a anunțat că „o conduită necorespunzătoare inacceptabilă” a anumitor membri ai SEK a dus la dizolvarea „inevitabilă” a unității, un grup de experți urmând să facă o restructurare a acesteia, informează tagesschau.de. Potrivit unor informații, în sediul unității ar fi fost găsite și poze cu Adolf Hitler.  

O unitate specială a poliției din Frankfurt, desființată din cauza unor mesaje cu caracter extremist de dreapta 

Ministrul Internelor a cerut și o nouă cultură de conducere la nivelurile medii și inferioare ale forțelor de poliție.

„Forțele noastre speciale vor fi, de asemenea, vitale în viitor, dar parametrii vor fi diferiți”, a mai spus oficialul.

Parchetul public din Frankfurt a anunțat miercuri că investighează 20 de foști și actuali ofițeri din cadrul SEK care sunt bănuiți că au participat la discuții cu caracter extremist de dreapta pe un grup de mesagerie.

17 ofițeri din Hessa sunt suspectați că au răspândit texte și simboluri care incită la ură ale fostelor organizații naziste, aflate în afara legii.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

ALARMANT India a descoperit o NOUĂ tulpină Covid-19: Delta Plus

O nouă tulpină a Covid-19 a fost descoperită în statul indian Maharashtra. Varianta a fost numită „delta plus”, potrivit The Hindustan Times.Un total de 20 de cazuri de infecție cu noua variantă a tulpinii (B.1.617.2. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: