19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

CUTREMUR în Italia, înainte de debutul Euro 2020: Un fotbalist vândut recent de Juventus a fost arestat pentru VIOL, alături de alți bărbați

Citește și:

Mijlocaşul echipei italiene de fotbal Genoa, Manolo Portanova, a fost plasat în arest la domiciliu, împreună cu alte două persoane, sub acuzaţia de viol, a declarat vineri o sursă judiciară pentru Reuters.

Nici avocatul său, Gabriele Bordoni, nici poliţia italiană, nici clubul nu au dorit să comenteze cazul.

Conform sursei respective însă, o tânără de 23 de ani a depus plângere la poliţie că a fost violată de patru bărbaţi – cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani – într-un apartament din centrul oraşului Siena, după o cină la un restaurant, pe 31 mai.

Portanova, 21 de ani, şi alţi bărbaţi au fost arestaţi în urma anchetei efectuate de oamenii legii iar magistraţii au ordonat urmărirea convorbirilor de pe telefoanele lor. Fotbalistul va fi audiat luni.

Portanova s-a alăturat echipei Genoa în ianuarie venind de la Juventus Torino şi a jucat trei meciuri în sezonul trecut.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Biro Rozalia, deputat UDMR: ‘Este necesară intensificarea dialogului bilateral direct între România şi Turcia’

Cooperarea dintre România şi Turcia se poate intensifica atât în domeniul parlamentar, cât şi economic, fiind necesară intensificarea dialogului bilateral direct, a declarat miercuri, într-un comunicat de presă, preşedintele Comisiei pentru Politică Externă a Camerei Deputaţilor, Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: