19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Cum se descarcă adeverinţa de vaccinare în format electronic

Citește și:

CNCAV a menţionat care sunt paşii pentru obţinerea adeverinţei de vaccinare: accesează site-ul: adulti.renv.ro; apasă butonul roşu pentru obţinerea adeverinţei; bifează cele două căsuţe privind prelucrarea datelor cu caracter personal; introduceţi CNP-ul/ Paşaportul-codul unic RENV şi numărul de telefon; introduceţi codul de validare primit pe telefon; descărcaţi adeverinţa electronică de vaccinare.

CNVAC precizează că adeverinţa nu poate fi descărcată din străinătate.

Trebuie să existe concordanţă între datele introduse la programare/RENV şi datele pe care le introduceţi pentru descărcarea adeverinţei, spune sursa citată.

În ce priveşte eventualele erori, acestea pot apărea din cauză că programarea s-a făcut de către angajator şi acesta nu a folosit numărul de telefon al persoanei programate la vaccinare, ci al instituţiei respective,  persoana s-a programat singură pe platformă şi nu a introdus corect numărul de telefon sau a introdus alt număr de telefon decât cel pe care-l introduce acum la descărcărea adeverinţei sau  informaţiile au fost introduse direct în RENV de către registrator la nivelul centrului de vaccinare şi aceste date au fost greşit introduse.

„Descărcarea Adeverinţei electronice de vaccinare nu poate fi făcută dacă vreuna dintre cifre a fost greşită la introducerea celor două şiruri de numere (CNP, respectiv – număr de telefon). Informaţiile din platforma de programare se pot verifica/corecta doar de către persoanele autorizate; în cel mai scurt timp se va încerca preluarea acestor date în RENV”, precizează CNCAV, pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

ATENȚIE Pericolul de înec a crescut în stațiunea Mamaia. Avertismentul salvamarilor pentru turiști

În stațiunea Mamaia pericolul de înec a crescut după lărgirea plajelor, prin îngustarea porțiunii de apă de la mal la geamandură la cel mult 20 de metri. Salvamarii se așteaptă la un sezon dificil, cu incidente, mai ales atunci când marea este agitată. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: