19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Crimă în Galați: Un bărbat a fost ucis în urma unui conflict în interiorul unei grupări interlope

Citește și:

Un bărbat a murit după ce joi seară a fost înjunghiat în gât într-o parcare din municipiul Galați, în urma unei răfuieli în interiorul unei grupări interlope, potrivit G4Media și ProTV.

Atacul s-a petrecut în jurul orei 20:00, după ce victima a ieșit dintr-un centru comercial și se îndrepta spre blocul din apropiere, unde locuia. În parcare a fost așteptat de un alt bărbat, înarmat cu un cuțit, care l-a înjunghitat, potrivit ProTV.

Bărbatul rănit a fost dus cu ambulanta la Spitalul Clinic de Urgenta din Galați, dar nu a mai putut fi salvat.

Atacatorul se află în custodia anchetatorilor din cursul nopții trecute și urmează a fi prezentat vineri, 11 iunie 2021, Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă pentru omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Bărbatul înjunghiat ar mai fi fost condamnat în trecut pentru acțiuni de cămătărie și proxenetism. El ieșise recent din închisoare, conform G4Media.

Conform România TV, bărbatul înjunghiat a avut o rafuială, în urmă cu mai bine de 15 ani, cu Marian Ivan, fostul lider al lumii interlope din Galați, asasinat în Țiglina 3, în 2008.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a fost sesizat în acest caz și a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Povestea lui Ştefan Boşnigeanu, bătrânul care s-a specializat în a livra pizza pe role

Are 80 de primăveri, dar este mai tânăr şi mai activ decât mulţi dintre noi. Face exerciţii pe bicicletă în fiecare zi, merge pe role şi conduce o pizzerie. Astăzi îl veţi cunoaşte pe Ştefan Boşnigeanu, un om cu o poveste de viaţă uimitoare, pe care îl definesc ambiţia, curajul şi optimismul.  ...

Din aceeași categorie: