19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Craioveanu, despre Craiova: Va fi o atmosferă frumoasă, sper ca fiecare să susţină echipa cu sufletul, să nu fie război, cum declară unii că va fi război civil

Citește și:

Cu două echipe în Liga I de fotbal, CSU Craiova şi FC U Craiova, oraşul va fi împărţit în două, consideră fostul atacant Gheorghe Craioveanu.

„Va fi oraşul împărţit în două acum, cu două echipe în Liga I, dar eu totuşi mă bucur. Va fi o atmosferă frumoasă, sper ca fiecare să susţină echipa cu sufletul, să nu fie război, cum declară unii că va fi război civil. Şi să câştige cel mai bun, dar cred că noi suntem cei mai buni, a declarat Craioveanu”, directorul de imagine al clubului CSU  Craiova, scrie agerpres.ro.

El a afirmat că suporterii l-au propus preşedinte al clubului, lăsând să se înţeleagă că ar fi mulţumit cu această funcţie: „Preşedintele se va alege după modelul socios, fanii m-au pus acolo pentru că mă iubesc de când eram puştan. Vedem, nu se ştie ce se va întâmpla, dar este o idee perfectă, pentru că aşa este şi afară. Mă bate şi acum gândul de a fi antrenor, dar ştii cum e când începi cam târziu, deja am 53 de ani, sunt un puriu, nu mai sunt căpriţa aia de munte de pe timpuri”.

Oraşul Craiova va avea două echipe în viitorul sezon al Ligii I , după ce FC U Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu şi dezafiliată de FRF în trecut din cauza unor probleme de ordin juridic, a promovat în acest an în primul eşalon fotbalistic.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Un tânăr din Buşteni a murit, după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp de beton

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Buşteni, a murit, noaptea trecută, după ce a intrat cu bicicleta într-un stâlp de beton. ...

Din aceeași categorie: