19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care grupul Wendel intenţionează să preia Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama A.S., Turcia

Citește și:

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că analizează tranzacţia prin care grupul Wendel, prin intermediul Constantia Flexibles International GmbH, intenţionează să preia compania Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama A.S., Turcia.

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care grupul Wendel, prin intermediul Constantia Flexibles International GmbH, intenţionează să preia compania Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama A.S., Turcia”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, scrie News.ro.

”Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, precizează Consiliul Concurenţei.

Grupul Wendel este un grup de investiţii, ce deţine un portofoliu de societăţi care activează în diverse industrii, precum fabricarea de ambalaje flexibile, certificare şi verificare, fabricarea şi distribuţia de vopseluri, servicii de formare, infrastructură globală de telecomunicaţii mobile sau fabricarea de materiale de acoperire şi produse de finisare a pielii de înaltă performanţă. Grupul Wendel este prezent pe piaţa românească prin intermediul companiei Bureau Veritas SRL care desfăşoară activităţi de testare, verificare şi certificare.

Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama Anonim Şirketi din Turcia, activează în domeniul producerii şi comercializării de ambalaje flexibile pentru industria alimentară şi nealimentară. Societatea-ţintă nu are filiale înregistrate în România.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Mobila din Republica Moldova, pe gustul românilor. Exporturile în România vor crește

România este acum în top cinci destinații de export pentru mobila moldovenească, iar motivele pentru care românii sunt interesați de această industrie autohtonă sunt rapiditatea executării comenzilor, prețurile accesibile la articolele de mobilă și calitatea înaltă a acestora, Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: