19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Comisia Europeană a decis să nu mai cumpere alte doze de vaccin anti-Covid de la Johnson&Johnson. Care este motivul

Citește și:

Potrivit contractului semnat de Comisia Europeană, în numele statelor membre, UE a comandat 200 de milioane de doze, cu opţiunea de a cumpăra alte 200 de milioane. Termenul-limită pentru cumpărarea a 100 de milioane de doze suplimentare a expirat la sfârşitul lui martie, au declarat pentru agenţia de presă trei oficiali europeni. Termenul pentru cumpărarea celorlalte 100 de milioane de doze suplimentare va expira la sfârşitul lui iunie, iar în această privinţă, nicio decizie nu a fost încă luată.

Comisia Europeană a redus achiziţia de doze de vaccin Johnson&Johnson deoarece a decis să se concentreze pe vaccinurile produse pe bază de ARN mesager. Aceasta hotărâre ar fi fost luată şi din cauza problemelor de livrare întâmpinate de compania producătoare, scrie Reuters, conform Libertatea.ro. 

Johnson & Johnson s-a angajat să livreze 55 de milioane de doze către UE până la finalul lui iunie, dar până în prezent a livrat doar aproximativ 12 milioane, potrivit unui oficial al Comisiei Europene.

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Diana Șoșoacă dă de pământ cu Raed Arafat, după decesul lui Adrian Cernea: Mâinile lui sunt pline de sânge

Avocata Diana Șoșoacă a dat de pământ cu Șeful Departamentului pentru Situații de Urgențe, Raed Arafat, după ce acesta a declarat că în cazul accidentului în care a murit pilotul Adrian Cernea, din cauza zonei greu accesibile salvatorii nu au putut interveni. Diana Șoșoacă dă de pământ cu Raed Arafat, după decesul lui Adrian Cernea […] The post Diana Șoșoacă dă de pământ cu Raed Arafat, după decesul lui Adrian Cernea: Mâinile lui sunt pline de sânge first appeared on Info Actual. ...

Din aceeași categorie: