19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Cod portocaliu de furtună în Capitală. Mesaj RO-Alert: „Cetăţenii sunt sfătuiţi să se adăpostească”

Citește și:

ISU Bucureşti-Ilfov a emis, vineri seară, mesaj de avertizare RO Alert în Bucureşti, din cauza codului portocaliu. Cetăţenii sunt sfătuiţi să se adăpostească şi să evite deplasările. Pompierii au avut deja 9 intervenţii.

Municipiul Bucureşti este sub cod portocaliu de furtună, iar ISU Bucureşti-Ilfov a emis, vineri seară, mesaj de avertizare RO Alert.

Cetăţenii sunt sfătuiţi să se adăpostească şi să evite deplasările.

Pompierii au avut eja 9 intervenţii: 5 acumulări de apă în subsolul clădirilor, curţilor sau carosabil şi 4 copaci căzuţi pe carosabil.

Nu au fost inregistrate victime.

Inundații și copaci căzuți în Capitală

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov informează vineri seara că, în urma ploii torenţiale căzute în Capitală, au fost semnalate deja acumulări de apă în subsolurile unor clădiri şi mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, scrie Agerpres.

Potrivit unei informări ISUBIF, este vorba despre copaci căzuţi pe carosabil pe str. Slăveşti, str. Govora nr. 5, Aleea Barajul Lotru, str. Radu Beller nr. 25 şi bd. Kiseleff.

Ca urmare a codului meteo portocaliu, se înregistrează acumulări de apă pe Calea Văcăreşti – pod Mihai Bravu (apă acumulată pe carosabil), str. Mărului (acumulare de apă în locuinţă), str. Nucului (acumulare de apă în locuinţă), precum şi la Spitalul „Sf. Ioan” (acumulare de apă în subsol).

Nu au fost înregistrate victime, precizează ISUBIF.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Majoritatea canadienilor respinge ideea împărţirii vaccinurilor cu celelalte ţări (sondaj)

Aproximativ 70% dintre canadieni sunt împotriva împărţirii vaccinurilor cu restul lumii până la încheierea campaniei naţionale de imunizare, potrivit unui sondaj publicat luni, şi aceasta în timp ce ţara a comandat sau a rezervat peste 400 de milioane de doze pentru 38 de milioane de Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: