19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Coadă la vaccinare și mici cu muștar, în Piața Obor (GALERIE FOTO)

Citește și:

Micii continuă să funcționeze ca un magnet pentru mulți români, inclusiv dacă sunt oferiți la pachet cu serul anti-COVID-19. Primăria Sectorului 2 a amenajat la Piața Obor un punct de vaccinare și altul cu grătare, unde o porție cu trei mici, muștar, două chifle și o apă plată poate fi savurată la masă. 

Centrul de vaccinare din Piața Obor s-a deschis vineri, la 8 dimineața, iar coada s-a format încă din primele minute. 

Peste 50 de persoane s-au vaccinat în centrul din Piața Obor, în primele două ore de la deschidere. În schimb, au primit un voucher pe care, împreună cu adeverința de vaccinare, l-au prezentat la terasă, pentru a lua micii. 

Micul, stimulent eficient pentru bucureșteni

Zeci de mii de bucureșteni frecventează Piața Obor, săptămânal. Primarul Radu Mihaiu a anunțat plin de entuziasm campania cu micii oferiți „la schimb” cu vaccinarea.

„Vineri, deschidem ‘Caravana de la Obor’ – Un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza. Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18. Hai să avem sănătate… Și poftă bună!”, a transmis Mihaiu pe Facebook. 

Cei care nu vor să mănânce astăzi micii, se pot prezenta cu cele două hârtii până pe 15 iunie. Imaginile realizate de către Octav Ganea, de la Inquam, surprind excelent frenezia de la Obor, unde micii au sfârâit pe grătare. 

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Triathlon athlete Felix Duchampt qualifies for Tokyo Olympics

Romanian triathlon athlete Felix Duchampt has qualified for the Tokyo Olympics, the Romanian Olympic and Sports Committee announced on Tuesday on its official website.It will be the first time that Romania will be represented at the Olympic Games in the triathlon sport. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: