19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Citu declara campania de vaccinare un succes: „Avea un scop clar, de a invinge pandemia. Nu l-am vazut pe Marcel Ciolacu sa mearga intr-un centru sa sustina campania”

Citește și:

Premierul Florin Citu a afirmat, vineri, ca este un succes campania de vaccinare, intrucat exista indicatori care arata asta – rata de vaccinare de 50% in Bucuresti si scaderea incidentei care a dus la relaxarea unor masuri.

Citu acuza din nou ca doar primarii partidelor de la guvernare se implica in campania de vaccinare: „Eu nu l-am vazut pe Marcel Ciolacu sa mearga intr-un centru de vaccinare sa sustina campania”.

„Trebuie sa revenim la normalitate. Tot ce aveam noi inainte de pandemie, viata nostra, trebuie sa revina la normalitate si revenim doar prin vaccinare”, a declarat, vineri, la Zalau, Florin Citu.

Intrebat daca onsidera ca este un succes campania de vaccinare, Citu a afirmat: „Campania de vaccinare avea un scop clar, de a invinge pandemia. Daca ma uit la acest indicator – Bucuresti are peste 50% dintre persoanele eligibile vaccinate, Clujul e aproape- da, campania este un succes. Avem niste indicatori ca aceasta campanie de vaccinare a functionat. In acelasi timp, e adevarat, ca, pentru a avea succesul suprem, trebuie sa acceleram lucrurile”.

„Acum lupta este sa ducem vaccinul cat mai aproape de cetateni”, a precizat premierul, metionand ca asta pot face cel mai bine autoritatile locale.

„De fiecare data, chiar daca nu vrem sa politizam acest lcuru, trebuie sa observam ca doar primarii PNL, UDMR, cei de la guvernare se implica, mai putin primari, liderii din Opozitie. Pana astazi eu nu l-am vazut pe Marcel Ciolacu sa mearga intr-un centrum de vaccinare sa sussina campania, nici pe Grindeanu sau doamna Gabriela Firea. Aceasta campanie de vaccinare este a noastra a tuturor, nu doar a PNL sau a partidelor de la guvernare”, a mai declarat premierul.

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Un drum județean s-a surpat din cauza ploilor: circulația se desfășoară cu dificultate

Un drum județean din Prahova s-a surpat din cauza ploilor din ultimele zile, iar circulația a fost restricționată pe o singură bandă. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: