19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Ciolacu, întrebat dacă PSD merge la guvernare cu PNL: „Am anunţat clar că e exclus. Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu?”

Citește și:
Liderul PSD a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, dacă PSD merge la guvernare cu PNL şi a răspuns: „Am anunţat clar că e exclus. Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu? Cum se poate construi cu ei?”.
Ciolacu consideră că, „dacă ai încălcat spiritul Constituţiei, dacă ai furat dreptul câştigătorului de a propune un prim-ministru (…) nu există altă soluţie decât anticipate”.
„Ei confundă statul român cu interesele lor personale. Eu va răspund din punctul nostru de vedere, e exclusă o alianţa cu PNL dacă această coaliţie se rupe. Va aduceţi aminte că Iohannis spunea că Parlamentul nu mai reflectă voinţă populaţiei? Aşa e şi acum, îl anunţ pe Iohannis”, a mai afirmat liderul PSD.
Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi, la Timişoara, că, în eventualitatea în care ar fi preşedinte PNL, ar fi exclusă o guvernare PSD-PNL.

Sursa: www.adevarul.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

ALARMANT India a descoperit o NOUĂ tulpină Covid-19: Delta Plus

O nouă tulpină a Covid-19 a fost descoperită în statul indian Maharashtra. Varianta a fost numită „delta plus”, potrivit The Hindustan Times.Un total de 20 de cazuri de infecție cu noua variantă a tulpinii (B.1.617.2. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: