19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Cine este câștigătorul premiului de 2,9 mil. euro de la Loto 6/49. FOTO cu biletul câștigător

Citește și:

Câştigătorul premiului de Categoria I la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 2,9 milioane de euro, şi-a ridicat, vineri, câştigul. Câştigătorul este un bărbat din judeţul Alba, care joacă în mod constant de aproximativ doi ani.

Potrivit unui comunicat transmis de Loteria Română, citat de News.ro, în cursul zilei de vineri s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din 3 iunie, în valoare de 14.307.599,36 lei (peste 2,9 milioane de euro).

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, din judeţul Alba, care nu vrea să îşi facă publică identitatea. Bărbatul a afirmat că joacă în mod constant la Loto 6/49, în Blaj, de aproximativ doi ani.

El joacă întotdeauna o singură variantă simplă la Loto 6/49, iar numerele jucate nu au nicio semnificaţie personală, acestea fiind alese de fiecare dată la întâmplare.

Conform sursei citate, bărbatul a aflat că a câştigat marele premiu la Loto 6/49 urmărind, ca de fiecare dată, tragerile loto.

„Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câştiguri consistente. Nu vă pierdeţi încrederea în câştigurile Loteriei. Eu am jucat şi am câştigat”, a transmis bărbatul, care îşi va putea ajuta familia cu banii obţinuţi. El a spus că va continua să joace ca şi până acum şi că speră să mai câştige şi alte premii mari.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Continuă căutările în Tenerife pentru găsirea trupului Annei, cea mai mică dintre fetiţele ucise de tatăl lor. Olivia a fost găsită la 44 de...

Continuă căutările pentru găsirea trupului micuţei Anna Gimeno Zimmermann în largul Insulelor Canare din Tenerife. ...

Din aceeași categorie: