19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

CFR lansează o aplicație de Android pentru achiziția de bilete

Citește și:

CFR Călători va lansa pe 24 iunie prima sa aplicație mobilă, pentru telefoanele Android, prin care userii vor putea să cumpere bilete, informează Hotnews. Compania va închiria și câteva automotoare, diesel și electrice, dar nu mai vechi de 20 de ani, mai arată sursa citată.

Vineri, CFR Călători a lansat programul Trenurile Soarelui și a anunțat lansarea aplicației, care va putea fi descărcată din Google Play. Nu există încă un termen de lansare a aplicației pentru utilizatorii de iPhone.

Parcul CFR Călători folosit zilnic se ridică la 1.015 vagoane, dar nu este suficient pentru nevoile companiei, iar tentativele de achiziționare a unor treburi noi au eșuat, mai notează sursa citată. În aceste condiții, compania vrea ca pe termen scurt să închirieze automotoare.

”CFR Călători își va face o strategie de închiriere de material rulant, pe termen scurt. Există pe site-ul de achiziții publice un anunț de consultare a pieței în care cerem persoanelor interesate să ne ajute în creionarea unui caiet de sarcini. Sper că la sfârșitul acestei luni să se încheie consultarea și pe 5 iulie am vrea să publicăm pe site-ul de achiziții rezultatul acestei consultări”, a precizat Ovidiu Vizante, directorul general al CFR Călători.

Compania vrea circa 20 de automotoare diesel și electrice, nu mai vechi de 15-20 de ani, pe care să le închirieze pe minimum un an de zile, cu posibilitate de prelungire, potrivit sursei citate.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Două surori, căutate după ce ar fi dispărut în apele Dunării. Una dintre fete ar fi alunecat în apă, iar cealaltă a sărit să...

În cursul zilei de luni, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că două fetițe (aproximativ 11 și 12 ani) ar fi intrat în apele Dunării în apropierea portului Isaccea și nu au mai ieșit. ...

Din aceeași categorie: