19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Ceremonie grandioasa de deschidere la EURO 2020. Andrea Bocelli a interpretat „Nessun Dorma”

Citește și:

Tenorul Andrea Bocelli a interpretat aria Nessun Dorma, vineri seara, la Roma, la deschiderea oficiala a Campionatului European de fotbal, intr-un spectacol impresionant organizat de UEFA.

La incheierea ariei, o balerina a fost urcata spre vazduh, sprijinita de 24 de mingi imense in culorile echipelor participante.

Intalnire de gradul 0 intre suporterii turci si italieni la Roma, inaintea EURO 2020. Ce s-a intamplat intre cele doua grupari de fani VIDEO

Interpretarea lui Bocelli a fost insotita de un foc artificii pe Stadio Olimpico, tot in culorile participantelor.

Deschiderea a fost data de Francesco Totti si Alessandro Nesta.

Fanfara politiei italiene a cantat din opera Wilhelm Tell, iar politisti calare au aparut pe Stadio Olimpico din Roma.


12 percutionisti agatati de acoperisul arenei au aparut in incinta, unde aflau si sportivi cu mingi uriase reprezentand culorilor celor 24 de participante.

Pe arena au fost prezenti 16.000 de spectatori.

Ceremonia s-a incheiat cu un moment digital in care s-a intonat imnul Euro-2020, cantat de DJ-ul olandez Martin Garrix, alaturi de Bono & The Edge, imn intitulat: „We Are The People We’ve Been Waiting For” (Suntem oamenii pe care ii asteptam).

Sursa: www.ziare.com

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

GRUPA C LIVE Euro 2020. Program, rezultate, clasament – Olanda a câştigat grupa la pas

Olanda, Ucraina, Austria şi Macedonia de Nord au fost echipele repartizată în Grupa C de la Euro 2020, iar Olanda şi Austria au fost echipele care şi-au asigurat calificarea în faza optimiloe de finală. ...

Din aceeași categorie: