19.6 C
București
miercuri, iunie 16, 2021

Centru de vaccinare în Piața Obor. Cine se imunizează primește o porție de mici cu muștar

Citește și:

„Eu sper ca acest eveniment cu mici să îl repetăm în fiacare final de săptămână. Avem săptămâna aceasta și săptămâna viitoare, iar dacă lucrurile merg bine vom continua”, a declarat Radu Mihaiu.

Primarul Sectorului 2 a precizat că centrul de vaccinare din Piața Obor va fi deschis de vineri până duminică, în fiecare săptămână.

„Ce-i drept atunci este perioada în care vin cei mai mulți oameni să-și facă cumpărăturile pentru weekend. Deci de vineri până duminică, între ora 8:00 și ora 20:00”, a precizat acesta.

Întrebat dacă s-a gândit și la alte modalități de a-i recompensa pe cei care se vaccinează, Radu Mihaiu a răspuns: „Mărturisesc că a fost un efort extraordinar logistic și vrem deocamdată să vedem cum merge acest efort, pentru a vedea dacă ulterior sunt și alte posibilități, dar sigur vom vrea să ducem vaccinul cât mai aproape de oameni”.

Sursa: www.antena3.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Un tablou pictat de cântăreţul britanic David Bowie scos la licitație

Un tablou pictat de cântăreţul britanic David Bowie, cumpărat cu 5 dolari canadieni de către un particular dintr-un magazin caritabil, a fost scos la licitaţie online marţi şi a depăşit rapid estimarea, care a început de la 9. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: