19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Ce afaceri are Valentin Burada, patronul Swiss Estetix, clinica dată în judecată de mai multe vedete din România

Citește și:

Valentin Burada, patronul clinicilor de infrumusețare Swiss Estetix, riscă ani grei de închisoare, în urma unor percheziții care s-au desfășurat în această săptămână în Capitală. 

În urma controalelor, s-a constatat că la clinica din București și în celelalte locații partenere din țară au fost efectuate proceduri invazive și non-invazive de persoane care nu aveau profesia de estetician. Mai exact, erau medici falși, precum celebrul Matteo Politi. 

De-a lungul timpului, la serviciile clinicii Swiss Estetix au apelat persoane publice din zona „gri” a presei mondene, personaje precum Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu, Laurette, Ana Maria Mocanu și Simona Trașcă. 

Clinica Swiss Estetix nu este la primul scandal de acest gen. În anul 2019 s-a constatat că într-o clinică din Suceava intervențiile aveau loc într-un coafor, fără medic, iar în București, o altă clinică funcționa într-un mall, fără autorizație. 

Potrivit declarațiilor lui Valentin Burada, din social media, în cadrul Swiss Estetix au fost efectuate zeci de mii intervenții. Mărirea buzelor, mărirea feselor și a sânilor se numără printre cele mai populare servicii oferite prin intermediul medicilor falși. 

Afaceristul originar din Buzău s-a mai implicat de-a lungul timpului și în alte business-uri, în real estate, alimentație publică, evenimente, turism și divertisment.

„Swiss este businessul meu de suflet, pe care l-am construit de la zero şi pe care îmi doresc să îl cresc în continuare, din punct de vedere calitate, extindere de servicii şi locaţii”, a declarat Burada pentru BusinessMagazin. 

„O clinică de estetică, la fel ca orice altă clinică, nu îşi permite să facă rabat de la calitate. Iar calitatea vine din implicare şi din dorinţa de progres”, a mai transmis Burada, potrivit sursei citate. 

Acuzațiile cu privire la clinicile lui Burada sunt de evaziune fiscală, splălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual și exercitarea fără drept a unei profesii. 

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

GRUPA C LIVE Euro 2020. Program, rezultate, clasament – Olanda a câştigat grupa la pas

Olanda, Ucraina, Austria şi Macedonia de Nord au fost echipele repartizată în Grupa C de la Euro 2020, iar Olanda şi Austria au fost echipele care şi-au asigurat calificarea în faza optimiloe de finală. ...

Din aceeași categorie: