19.6 C
București
marți, iunie 15, 2021

Câştigătorul premiului de peste 14 milioane de lei de la Loto 6/49 și-a ridicat premiiul: A aflat de la TV că el este norocosul

Citește și:

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 3 iunie 2021, în valoare de 14,307 milioane de lei (peste 2,9 milioane de euro) s-a prezentat vineri la sediul central al Loteriei Române, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

„Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câştiguri consistente. Nu va pierdeţi încrederea în câştigurile Loteriei. Eu am jucat şi am câştigat”, este mesajul câştigătorului către toţi jucătorii la loto.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, posesorul biletului norocos este dintr-o localitate din judeţul Alba, are în jur de 50 de ani, este o persoană modestă şi un familist convins. După cum a declarat, joacă constant la Loto 6/49, în Blaj, de aproximativ doi ani.

Acesta joacă întotdeauna o singură variantă simplă la Loto 6/49, iar numerele jucate nu au nicio semnificaţie personală, fiind alese de fiecare dată la întâmplare.

„A aflat că a câştigat marele premiu la Loto 6/49 urmărind, ca de fiecare dată, în zilele de joi şi duminică, tragerile loto care sunt difuzate în direct pe postul de televiziune România TV, în cadrul emisiunii Românii au Noroc. După cum a mărturisit, primul gând, când a realizat că a câştigat marele premiu, a fost că îşi va putea ajuta familia. A declarat că va continua să joace ca şi până acum şi că speră să mai câştige şi alte premii mari. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea”, se mai spune în comunicat.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Majoritatea canadienilor respinge ideea împărţirii vaccinurilor cu celelalte ţări (sondaj)

Aproximativ 70% dintre canadieni sunt împotriva împărţirii vaccinurilor cu restul lumii până la încheierea campaniei naţionale de imunizare, potrivit unui sondaj publicat luni, şi aceasta în timp ce ţara a comandat sau a rezervat peste 400 de milioane de doze pentru 38 de milioane de Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: