19.6 C
București
duminică, iunie 20, 2021

Câștigătorul extragerii loto 6/49 de la începutul lunii iunie și-a ridicat premiul: Posesorul biletului norocos este mai bogat acum cu peste 2,9 milioane de euro

Citește și:

Câștigătorul extragerii loto 6/49 din 3 iunie și-a ridicat, vineri, premiul, informează Loteria Română. Norocosul este mai bogat acum cu peste 2,9 milioane de euro. Biletul a fost depus la o agenție din orașul Blaj, iar posesorul lui spune că joacă la Loto de aproximativ doi ani.

Marele premiu de la Loto 6/49 a fost ridicat de câștigător 

„Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câștiguri consistente. Nu vă pierdeți încrederea în câștigurile Loteriei. Eu am jucat și am câștigat”, a transmis câștigatorul tuturor jucătorilor la loto.

14.307.599,36 lei este suma câștigată de persoana care a ghicit cele șase numere norocoase la extragerea de la începutul lunii iunie.

Posesorul biletului trăiește într-o localitate din județul Alba, are în jur de 50 de ani, este o persoană modestă și un familist convins.

Sursa: www.b1.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

Gabriel Oprea: România s-a bazat întotdeauna pe armată și Biserică

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost prezent la evenimentul Uniunii Militarilor și Polițiștilor Mihai Viteazul în calitate de Președinte. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: