19.6 C
București
luni, iunie 21, 2021

Cartofii care ajung la McDonald’s se cultivă pe terenurile agricole ale lui Bill Gates

Citește și:

Bill Gates este cel mai mare proprietar privat de terenuri agricole din SUA, iar, conform unui nou raport al NBC, celebrii cartofii prăjiți de la McDonald’s se fac în urma aprovizionării de pe câmpurile fondatorului Microsoft, relatează Business Insider.

Citând date de The Land Report și propriile sale cercetări, NBC a scris că acești cartofi sunt cultivați în câmpuri din statul Washington care sunt atât de vaste încât pot fi observate din spațiu.

Gates deține 269.000 de acri de terenuri agricole în 18 state, conform cifrelor actualizate de la NBC, ceea ce îl face cel mai mare proprietar de terenuri agricole private din America.

Purtătorii de cuvânt pentru McDonalds și Gates nu au răspuns imediat la cererea Insider pentru comentarii.

Land Report a menționat anterior că terenurile agricole ale SUA ale lui Gates sunt deținute atât direct, cât și prin intermediul grupului său de investiții, Cascade, care a fost menționat recent într-o anchetă din New York Times care a raportat acuzații de comportament inadecvat la locul de muncă.

Terenurile deținute de Gates au fost supuse unui control atent după ce el și soția sa, Melinda French Gates, au anunțat că vor divorța după 27 de ani de căsătorie. Gates este a patra cea mai bogată persoană din lume, cu o avere în valoare de 144 miliarde de dolari, potrivit estimărilor Bloomberg.

Melinda French Gates ar urma să devină una dintre cele mai bogate femei din lume după divorț. TMZ a raportat primul că cei doi își vor împărți proprietatea printr-un „contract de separare” în afara instanței, deoarece nu au un acord prenupțial în vigoare.

Sursa: www.libertatea.ro

Lasă un comentariu

Ultimele știri:

ATENȚIE Pericolul de înec a crescut în stațiunea Mamaia. Avertismentul salvamarilor pentru turiști

În stațiunea Mamaia pericolul de înec a crescut după lărgirea plajelor, prin îngustarea porțiunii de apă de la mal la geamandură la cel mult 20 de metri. Salvamarii se așteaptă la un sezon dificil, cu incidente, mai ales atunci când marea este agitată. Citește mai departe... ...

Din aceeași categorie: